مواد لازم برای ۴ نفر:
روغن مایع: ۴ قاشق غذاخوری
اسفناج: ۵۰۰ گرم، ساطوری
پیاز متوسط: یک عدد، ساطوری
لیمو ترش: یک عدد
خامه: یک پیمانه
شوید ساطوری: ۳ قاشق غذاخوری
خیار متوسط: ۲ عدد، ساطوری
پنیر موتزارلا یا پارمزان: ۴ قاشق غذاخوری، رنده شده
نمک و فلفل: به میزان لازم
روش تهیه:
۱. روغن را در یک تابه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را ۵ دقیقه در آن
تفت دهید تا بلوری شود، سپس اسفناج را اضافه کرده و تفت دادن را ۳ تا ۴
دقیقه دیگر ادامه دهید.
۲. پیاز و اسفناج را با کمک گوشتکوب برقی یا غذاساز پوره کنید، سپس دوباره
آن را در تابه و روی حرارت برگردانید. ۲ پیمانه آب اضافه کرده و با شعله
ملایم و در بسته ۲۰ دقیقه آن را بپزید.
۳. خامه و لیموترش را اضافه کرده و سوپ را از روی شعله بردارید و کنار بگذارید تا سرد شود.
۴. خیار، شوید و پنیر را اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.