close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه سوپ اسفناج و خامه اسپانیایی

وبسایت کلبه سبز

طرز تهیه سوپ اسفناج و خامه اسپانیایی
تبليغات تبليغات

طرز تهیه سوپ اسفناج و خامه اسپانیایی




مواد لازم برای ۴ نفر:

روغن مایع: ۴ قاشق غذاخوری

اسفناج: ۵۰۰ گرم، ساطوری

پیاز متوسط: یک عدد، ساطوری

لیمو ترش: یک عدد

خامه: یک پیمانه

شوید ساطوری: ۳ قاشق غذاخوری

خیار متوسط: ۲ عدد، ساطوری

پنیر موتزارلا یا پارمزان: ۴ قاشق غذاخوری، رنده شده

نمک و فلفل: به میزان لازم

روش تهیه:

۱. روغن را در یک تابه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را ۵ دقیقه در آن تفت دهید تا بلوری شود، سپس اسفناج را اضافه کرده و تفت دادن را ۳ تا ۴ دقیقه دیگر ادامه دهید.

۲. پیاز و اسفناج را با کمک گوشتکوب برقی یا غذاساز پوره کنید، سپس دوباره آن را در تابه و روی حرارت برگردانید. ۲ پیمانه آب اضافه کرده و با شعله ملایم و در بسته ۲۰ دقیقه آن را بپزید.

۳. خامه و لیموترش را اضافه کرده و سوپ را از روی شعله بردارید و کنار بگذارید تا سرد شود.

۴. خیار، شوید و پنیر را اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.



دسته بندي: آشپزی,انواع سوپ,

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی