close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه فالوده با نودل برنج چینی

وبسایت کلبه سبز

طرز تهیه فالوده با نودل برنج چینی
تبليغات تبليغات

طرز تهیه فالوده با نودل برنج چینی




 مواد لازم:

 1- شكر سفيد 2 پيمانه 2- آب 2 پيمانه 3-گلاب 4/1 پيمانه نودل برنج چيني 100 گرم

 طرز تهيه:

 شكر را در اب به كمك حرارت حل كرده وپس از سرد شدن كامل گلاب را به ان اضافه وبا ظرف فلزي بمدت 4 الي 5 ساعت داخل فريزر قرار دهيد. نودل برنج را خورد كرده بمدت 15 دقيقه در اب جوش با حرارت ملايم بجوشانيد. *نودل اماده شده را داخل صافي ريخته و اب سرد رويش ريخته و سپس كناري ميگذاريم پس از بسته شدن اب شكر(4 الي 5 ساعت) با نودل اماده مخلوط وبا اب ليمواماده سرو ميباشد براي نگهداري طولاني, مي توان در ظروف كوچكتر داخل فريزر گذاشت و نيم ساعت قبل ازمصرف خارج وپس از بازشدن به ان آب ليمو اضافه وميل كرد.



دسته بندي: آشپزی,انواع بستنی,

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی