close
تبلیغات در اینترنت
خواص هندوانه

وبسایت کلبه سبز

خواص هندوانه
تبليغات تبليغات

خواص هندوانه




يكي از ويژگي‌هاي منحصر به فرد هندوانه سديم كم‌ آن است.  سديم از جمله تركيباتي است كه در بيماري فشار خون مي‌تواند مشكلات فراواني را به وجود آورد. هندوانه علاوه بر سديم كم،  پتاسيم بالايي دارد و مصرف يك فنجان آب هنداونه داراي 176 ميلي‌گرم از اين ماده مغذي است كه مي‌تواند به كاهش فشار خون بالا در بيماران مبتلا به اين بيماري كمك فراوانی كند.

هندوانه به درمان بیماری‌های قلبی و عروقی و روان شدن جریان خون کمک بسزایی می‌کند واز خطرابتلا به سکته‌ قلبی ومغزی پیشگیری می‌نماید.
برای سلامت پوست، درمان گرفتگی مجاری تنفسی، التهاب ناشی از بیماری‌هایی چون آسم مفید است.
خارش بدن را برطرف و حس بینایی را تقویت می‌کند.
صفرا را دفع و حالت تهوع را از بین می‌برد ونه تنها بدن راتازه و شاداب می‌نماید، بلکه نیرو بخش نیز هست.

هندوانه را بايد هميشه بين دو غذا خورد (يعني يك ساعت قبل از غذا ویا حدود سه ساعت بعد از غذا ) زيرا اگر بلافاصله بعد از غذا خورده شود در هضم غذا اختلال ايجاد مي‌كند. همچنين اين ميوه را نبايد باميوه‌هاي ديگر مخلوط كرد زيرا توليد نفخ شكم مي‌كند.
مصرف هندوانه به سرعت قند خون را بالا مي‌برد و بيماران ديابتي را دچار مشكل مي‌كند.

 کسانی که قصد لاغر شدن دارند با احتیاط مصرف کنند.

 به افراد سردمزاج تذکر داده می شود که  هندوانه سبب درد مفاصل دراین  افراد می‌شود.

توصيه مي‌شود به هيچ عنوان هندوانه‌هاي سفيد را ميل نكنيد زيرا به شدت اسيدي بوده و مي‌تواند زيان بار باشند.

هندوانه داراي تركيبات گواتروژن هم هست و افرادي كه در مناطقی با يد كم زندگي مي‌كنند بايد از اين ميوه كمتراستفاده كنند.

(گواتروژن ها ترکیباتی هستند که باعث کاهش عملکرد غده  تیروئید می شوند.)



دسته بندي: پزشکی و سلامت,خواص میوه ها,
مطالب مرتبط :

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی