سیرابی را به خوبی می شوئیم و روی آنراچاقو
میکشیم تا کاملاً تمیز شود. سپس با پیاز و سیر و کمی ادویه و زردچوبه می
گذاریم کاملاً بپزد تا به راحتی قابل خوردن باشد و در آخر پخت حدود 4 تا 5
قاشق غذاخوری آب داشته باشد. لوبیا چیتی را هم می گذاریم تا کاملاً بپزد و
در نهایت یک قاشق آب داشته باشد.

سپس سیب زمینی ها را به صورت کبریتی خرد کرده و سرخ می کنیم، رب را هم جداگانه کمی تفت می دهیم. به
سیب زمینی ها ادویه و نمک و زردچوبه اضافه کرده و کمی آنها را با سیب
زمینی سرخ شده تفت میدهیم.سپس سیرابی پخته شده و رب را به آن اضافه می کنیم
و با هم مخلوط می کنیم. این غذا علاوه بر اینکه خواص سیرابی را دارا می باشد اصلاًبوی بد سیرابی را ندارد.
|