close
تبلیغات در اینترنت
لقمه اسفناج

وبسایت کلبه سبز

لقمه اسفناج
تبليغات تبليغات

لقمه اسفناج




مواد لازم

ماست و روغن مایع و آرد ذرت از هر کدام يك پيمانه
سركه يك قاشق غذاخوري
تخم‌مرغ يك عدد
بيكينگ‌پودر 1/4 قاشق چايخوري
نمك و فلفل و آرد سفید به ميزان لازم

مواد لازم ميانی

 اسفناج 500 گرم

 پياز يك عدد

 پنير سفيد 50 گرم

 كره يك قاشق غذاخوري

 نمك و فلفل به ميزان لازم



 طرز تهيه

پياز را خرد كرده و با كره تفت دهيد تا نرم شود. اسفناج‌هاي خردشده را اضافه كرده و تفت دهيد. نمك و فلفل بزنيد. از روي حرارت برداشته و پنير خردشده را به آن افزوده و مخلوط كنيد. در ظرف ديگري سفيده تخم‌مرغ، آرد ذرت، بيكينگ‌پودر، سركه، روغن، ماست، نمك و فلفل را ريخته و با هم مخلوط كنيد و آرد سفيد را تا زماني كه خمير يك‌دستي شود و به دست نچسبد اضافه نماييد. خمير را كمي ورز دهيد.  بعد از آن به اندازه يك گردو برداشته و در كف دست باز كرده و از مايه اسفناج  كمي در آن گذاشته، خمير را جمع کرده و در سيني فر چرب شده قرار دهيد. روي آنها زرده تخم‌مرغ زده و در فري كه از قبل با دماي 200 درجه سانتي‌گراد گرم شده به مدت 30 دقيقه قرار دهيد تا روي آنها طلايي شود.



دسته بندي: آشپزی,انواع ساندویچ,
برچسب ها : لقمه اسفناج , انواع ساندويچ , طرز تهيه لقمه اسفناج , مواد لازم لقمه اسفناج ,

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی