برترین ها:

مواد لازم:

  • شكر: یك كیلو
  • سركه سفید: 300 گرم
  • نعناع تازه: یك دسته كوچك
  • خیار: یك عدد كوچك
  • كاهو رنده شده: یك قاشق سوپ‌خوری


روش تهیه:


شكر را با 5 تا 6 لیوان آب در ظرف لعابی جوشانده و از صافی رد می‌كنیم، بعد از آن، نعناع را شسته و نخ بسته و داخل شربت می‌اندازیم. بعد شربت را می‌گذاریم بجوشد و قوام بیاید. سپس سركه را داخل شربت ریخته و بعد از چند جوش از حرارت برمی‌داریم. هنگام سرو، مقداری خیار رنده‌شده و كاهو رنده‌شده در لیوان ریخته و با آب و یخ سرو كنید.